Om Marije Baan

Hei, mitt navn er Marije Baan. Jeg er en profesjonell dyrefotograf.
Jeg elsker å lage vakker fotokunst av hunder og hester.
Mine hunder og hester har spilt en veldig stor rolle i livet mitt, men jeg har dessverre ikke et vakkert bilde av dem som er verdt å henge på veggen. Så de er nå bare et minne i hodet mitt, bortsett fra noen gamle elendige bilder.
Så da jeg lærte meg ferdighetene mine som fotograf, ble det til slutt et oppdrag å lage bilder som er verdt å henge på veggen.

Personlighet, ekte øyeblikk og tilknytning, er de viktigste tingene jeg ser etter i bildene mine. På marijebaan photography kan du finne arbeidet mitt som bryllupsfotograf.

Norge

Jeg ble født i Nederland, og jeg lærte ferdighetene mine der. Min man og jeg fulgte drømmen vår om å bo i et land, hvor naturen fortsatt spiller en stor rolle. Hvor vi har årstider og hvor vi kan bo med god plass rundt oss.
Etter 7 år med forberedelser flyttet vi til Norge i 2019. Vi valgte Gudbrandsdalen, på grunn av alle disse faktorene nevnt ovenfor og mer til. Her har vi nasjonalparker rundt oss, og vi er fortsatt nær hovedveien, som lett tar oss sørover og nordover.

Hester

Min mor forteller meg alltid at; ‘HEST’, var det første ordet jeg kunne si!

Den kjærligheten stoppet aldri.  Jeg har hatt hest i 15 år. Dressur var det viktigste for meg, men jeg skulle ønske jeg visste mer om horsemanship og grunnarbeid i den perioden. Dessverre måtte jeg selge min siste hest for 10 år siden. Men siden vi bor i Norge nå, er det kanskje en mulighet igjen. Jeg vil gjerne ha en hest å trives med, og trene ute i naturen! Jeg håper denne drømmen går i oppfyllelse!

Her ser du meg og hesten min i 2010

Hunder

Jeg vokste opp med hunder. Vi hadde Strihåret Dachs hjemme. Hunden min Olli gjorde alt for meg. Jeg gikk rundt med ham i nabolaget i en dukkevogn. Så fort søsteren min prøvde dette hoppet han ut 😉

Så snart vi kunne, fikk vi vår egen hund. En sjokolade farget labrador med navn Puck.

Miep kom 5 år senere og er den kjempesøte gullfarge labrador jenta vår!

Med “Moments Like this Photography” får jeg være rundt dyrene jeg elsker mest, og møte alle slags veldig hyggelige mennesker også.

siste fotografering med hest

Moments Like This

“Moments Like This Photography”, viste seg å være det rette navnet på firmaet mitt. Jeg ville at navnet skulle si MYE om hvilken type fotografering jeg lager.
Jeg føler at det stopper deg et øyeblikk. Å du tenker dypere på hva det er du faktisk ser.
Og nå er det så ofte at kundene mine velger denne bildeteksten for bildet sitt.

For det er så lett å glemme de korte øyeblikkene, eller de spesielle øyeblikkene som normale.
Å gå tilbake til den følelsen, men også å føle seg motivert til å nyte de øyeblikkene oftere, enn vi ofte gjør, er det jeg kaller:  “Oppdrag utført”

Foto: Min kjære mann med 1 av valpene oppdrettet av oss “Moments Like This”

Contact:

Marije Baan

Skarven 40, Ringebu Gudbrandsdalen, Norge

e-post: info@mlt-photography.com

tlf: 0047 45 83 46 58